Om Os

Hej jeg er Ndekafashion,

Ndekafashionn, den dansk unge iværksætter, begyndte sin karriere i verdenen af ​​underholdning og mode. Hun har altid været forelsket i havet og solen, det er derfor, hun startede sit eget tøj, kjole, lingeri-bikinikollektion.

Ndekafashion designede sin linje i sommer & vinter 2020 i Mykonos, inspireret af havet og de solrige varme dage, hvor hun ønsker at bringe innovation og elegance til en vare, der betragtes som næsten et tøj, ikke kun til at bære på stranden, men også under kjole jeans og som en top.

Bikinier i dag er en vigtig rolle i hvert kvindeskab året rundt. Hendes hovedmål er at få enhver pige / kvinde til at føle sig smuk og sexet, men hovedsagelig opretholde sin svenske oprindelse gennem hendes kollektioner. Disse bikinier er faktisk fremstillet på svensk med dansk produkter. Sverige og danmark er synonymt med skønhed, varme og venlige mennesker, mode og klassiske kvinder og mænd, og det er hvad Ndekafashion vil have dig til at føle, når du bærer hendes stykker, også for at være en del af hendes land.


CVR-NR: 41376082
Dansk da